4 Afbeeldingen
Ik wil LEVEN! en GENIETEN! en liefst met de man van mijn dromen .. misschien ben jij dat wel hé! Zolang je maar geen zeurpiet bent en de humor van de dingen door alles heen kan zien, dan ben jij mijn perfecte match! DUS!! BE MY ONE AND ONLY!!

sms LIV naar 7722 voor contact


2 Afbeeldingen
Stuur me maar vlug een lieve, leuke, uitnodigende sms! hoe vlugger ik je kan zien, hoe beter!ik kan niet wachten om de liefde van mijn leven te vinden!

sms HELGA naar 7722 voor contact


6 Afbeeldingen
Geen gezever - geen spelletjes .. er gewoon voor gaan en hopelijk de liefde van mijn leven vinden. Mijn hart ligt op mijn tong .. ik zoek een LAT relatie met veel seks .. (bloos) .Oh ja! .. mijn motor is mijn lang leven (ik trek er vaak mee op

sms GERDA naar 7722 voor contact


2 Afbeeldingen
ik zoek een eerlijke serieuze man om samen mee iets op te bouwen.

sms JUNE10 naar 7722 voor contact


6 Afbeeldingen
Ik kom uit de Kempen, heb een goede job, toffe vrienden en mijn eigen gezellige huisje waar ik altijd graag weer naartoe trek. Toch mis ik dat ene extra'tje: een leuke man om samen fijne dingen te doen. Ik hou van bezig zijn (fietstochtje, wandelingetje, weekendjes uit, reisjes, meeten met vrienden...)

sms DRANA naar 7722 voor contact


3 Afbeeldingen
Op zoek naar toffe ontmoetingen. Liefst een sportief iemand uit de omgeving Heusden Zolder of nabije omstreken.

sms ZOEZOE naar 7722 voor contact


1 Afbeelding
Iemand integer en oprecht voor een nieuw begin ... Iemand waarmee ik diepgaande gesprekken kan voeren.

sms KIKI naar 7722 voor contact


1 Afbeelding
Ben nu geruime tijd alleen en heb alles wel een plaatsje gegeven.Stilaan begin ik wel te verlangen naar iemand om lief en leed mee te delen. Zou een mens dan toch niet gemaakt zijn om alleen te zijn?

sms LINDIAS naar 7722 voor contact


1 Afbeelding
Ik geloof niet meer in 'de prins op het witte paard.' Maar misschien is er ergens toch nog eentje, die een klein beetje in de buurt komt?...

sms PRINSA naar 7722 voor contact


1 Afbeelding
Ik kan mezelf hier verkopen en mezelf aanprijzen maar realiteit en virtualiteit zijn nog steeds dag en nacht verschil. Laat het allemaal beginnen met een aangename conversatie en daarna zie ik wel.

sms SUNG naar 7722 voor contact


1 Afbeelding
ik zoek een maatje, met twee dingen doen is leuker dan alleen, en dan zien we wel waar we komen!

sms MAANTJE naar 7722 voor contact


1 Afbeelding
Ik ben op zoek naar leuke mensen om leuke dingen mee te doen. Dus, vind je dat ik een leuk profiel heb, mail mij dan maar!

sms JUNE80 naar 7722 voor contact


Op 7722.be kan je via sms snel en discreet in contact komen met alle leden. SMS de NAAM van je gekozen profiel waarmee je in contact wil komen naar 7722 en dat profiel ontvangt onmiddellijk jouw smsje op haar/zijn gsm! Op 7722 hoef je geen account aan te maken!