1 Afbeelding
Ik geloof dat de belangrijkste 'key' voor een succesvolle relatie zou hebben om 'vertrouwen' zijn. Ik denk dat het met vertrouwen, zal de liefde volgen.

sms KEY naar 7722 voor contact


1 Afbeelding
Ik ben een sportieve mama van 2 dochters en 1 zoon. Ben sociaal, een echte levensgenieter, vrolijk, optimistisch, spontaan, zelfstandig. Hou van gastronomie en cultuur, maar kan ook heel goed genieten van rust en ontspanning door een wandeling

sms MAMA75 naar 7722 voor contact


1 Afbeelding
Ik vind mezelf: een leuke, spontane meid, bijna altijd goed gezind en vrolijk, met vele interesses en véél zin in gezellige avondjes met vrienden, familie, ... Vlot in de omgang, recht voor de raap... Of jij dat ook vindt? Dat moet getest worden!

sms TANIDA naar 7722 voor contact


1 Afbeelding
Waarom hier niet eens komen wandelen en dan misschien verdwalen. Ik ben een authentieke, jonge, vlotte vrouw. Soms eigenzinnig, maar ik denk voor mezelf.

sms YORKIE naar 7722 voor contact


1 Afbeelding
Ik heb een passie voor koken, ik kook dus graag zelf maar ga zéker graag uit eten! Altijd klaar voor een gezellig etentje... Reizen vind ik super! Geen strandvakantie en niets doen!! Een avontuurlijke reis, rondtrekken ...

sms QUISINE naar 7722 voor contact


1 Afbeelding
Een enthousiaste, spontane en assertieve vrouw - Communicatief zeer sterk - Ga door een vuur voor hen die in mijn hart zitten - Heel uitgesproken mening....

sms VEKE naar 7722 voor contact


1 Afbeelding
Wat mijn aandacht trekt : de puurheid van iemand , emotionele intelligentie ,… het tintelend gevoel van passie. Vanuit het hart spreken en er effectief ook iets mee doen .

sms PURELOVE naar 7722 voor contact


1 Afbeelding
Wat zoek ik in de man die mijn leven compleet zou maken? Eerst en vooral is het heel erg belangrijk dat ik mezelf kan zijn bij hem. Iemand die mijn prettig gestoordheid en enthousiasme niet de kop indrukt, maar het toejuicht.

sms BONY naar 7722 voor contact


1 Afbeelding
De complexiteit van een vrouw smaakt bitter-zoet. Vrouwelijke feromonenvallen misleiden mannen tot in 't hoogste goed. Dwalende lichtjes met dwalende vrouwen, of is het andersom.... waar ligt de grens tussen lichtekooi en non?

sms YOYOYO naar 7722 voor contact


1 Afbeelding
Ik kan hier heel wat vertellen, maar ik ga het niet doen, laten we dit gewoon zelf ontdekken. Ik ontmoet liefst iemand in het echt, laten we iets gaan drinken, een echt babbeltje, een echte blik en echte glimlach, ja dat wil ik!!!!

sms BEETJE80 naar 7722 voor contact


1 Afbeelding
Ik kan heel moeilijk iets doen waar ik geen goesting in heb, tenzij als vrienden hulp nodig hebben. Ik vind dat mijn partner knal dezelfde levensvisie moet hebben, de kérn moet hetzelfde zijn, anders lukt het vanzeleve niet met mij :o)

sms KINN naar 7722 voor contact


1 Afbeelding
ik zoek hier vooral een paar nieuwe contacten, want geloof niet zozeer in gedwongen op zoek gaan naar liefde, hier naar liefde zoeken is zoeken naar een speld in een hooiberg en ik ben ook maar zelden of nooit verliefd vanbij de eerste ontmoeting

sms SLOWLY naar 7722 voor contact


Op 7722.be kan je via sms snel en discreet in contact komen met alle leden. SMS de NAAM van je gekozen profiel waarmee je in contact wil komen naar 7722 en dat profiel ontvangt onmiddellijk jouw smsje op haar/zijn gsm! Op 7722 hoef je geen account aan te maken!