1 Afbeelding
Iemand integer en oprecht voor een nieuw begin ... Iemand waarmee ik diepgaande gesprekken kan voeren.

sms KIKI naar 7722 voor contact


1 Afbeelding
Hey, leuk dat je langskomt. Geef jij mij het gevoel uniek te zijn? Haal jij het beste van mij naar boven? Laat je me bruisen van leven en worden we onmisbare soulmates?

sms GOLDA naar 7722 voor contact


1 Afbeelding
graag terug iemand waarmee ik nog hele mooie momenten kan beleven, een goed gesprek, een huiselijke sfeer, met de kinderen en kleinkinder(en). Al zijn we geen spring in het veld meer, toch nog dat jeugdige kunnen ervaren........

sms ARIA naar 7722 voor contact


1 Afbeelding
graag een man met de nodige humor én ernst. In eerste instantie samen naar film, concert, koken... ,daarna we zien wel...

sms NORAS naar 7722 voor contact


1 Afbeelding
ik ben een levensgenieter en word gelukkig van kleine, eenvoudige dingen, die spontaan een glimlach op mijn gezicht toveren: een rustig ontbijt, een mooie cappucino,... Ik hou ervan aan de frisse lucht te zijn, te wandelen, te sporten.

sms JOLI naar 7722 voor contact


1 Afbeelding
gewoon op zoek naar het dekseltje op mijn potje! ben jij dat? ...

sms RICA naar 7722 voor contact


1 Afbeelding
ik ben benieuwd naar onze eerste echte ontmoeting!... en wacht op je uitnodiging

sms WAVES naar 7722 voor contact


1 Afbeelding
Love comes in mysterious ways... Ik draai niet graag rond de pot: 'Ja, ik zou graag een partner tegenkomen. Neen, dat is niet dringend.

sms SHOOT naar 7722 voor contact


1 Afbeelding
Heb een zacht karakter, ben sociaal en super lief en hou van mensen rondom mij. Ben sinds 2 jaar singel met kind. Ik hoop iemand te leren kennen die openstaat voor andere culturen.

sms WOMA80 naar 7722 voor contact


1 Afbeelding
Ik geloof niet meer in 'de prins op het witte paard.' Maar misschien is er ergens toch nog eentje, die een klein beetje in de buurt komt?...

sms PRINSA naar 7722 voor contact


1 Afbeelding
Wil je heel graag ontmoeten voor een open babbel en een drankje, kan dat?

sms ABRIR naar 7722 voor contact


1 Afbeelding
Na een tijdje alleen te zijn begin ik een serieuze relatie wel te misssen.. Ik zoek iemand die weet wat hij wilt in het leven en er zich dan ook 100 % wil voor inzetten. Sociaal zijn is al zeker een belangrijk pluspunt.

sms ISLA naar 7722 voor contact


Op 7722.be kan je via sms snel en discreet in contact komen met alle leden. SMS de NAAM van je gekozen profiel waarmee je in contact wil komen naar 7722 en dat profiel ontvangt onmiddellijk jouw smsje op haar/zijn gsm! Op 7722 hoef je geen account aan te maken!