1 Afbeelding
Ik kan mezelf hier verkopen en mezelf aanprijzen maar realiteit en virtualiteit zijn nog steeds dag en nacht verschil. Laat het allemaal beginnen met een aangename conversatie en daarna zie ik wel.

sms SUNG naar 7722 voor contact


1 Afbeelding
Ik ben niet hopeloos op zoek naar een man, gewoon op zoek naar iemand waarmee het klikt en ik wil mijn vriendenkring wat uitbreiden. De tijd zal uitwijzen of het iets meer zou kunnen worden

sms LOOKIE naar 7722 voor contact


1 Afbeelding
Wat zoek ik in de man die mijn leven compleet zou maken? Eerst en vooral is het heel erg belangrijk dat ik mezelf kan zijn bij hem. Iemand die mijn prettig gestoordheid en enthousiasme niet de kop indrukt, maar het toejuicht.

sms ZOTTEMIE naar 7722 voor contact


1 Afbeelding
Iemand integer en oprecht ! Die graag lacht en graag van het leven geniet. Maar die ook de nodige rust zoekt in zijn leven. Een nieuw begin ... Iemand waarmee ik diepgaande gesprekken kan voeren. Een mooie vriendschap. Er zijn voor elkaar

sms HARMONIE naar 7722 voor contact


1 Afbeelding
Ben nu geruime tijd alleen en heb alles wel een plaatsje gegeven.Stilaan begin ik wel te verlangen naar iemand om lief en leed mee te delen. Zou een mens dan toch niet gemaakt zijn om alleen te zijn?

sms LINDIAS naar 7722 voor contact


1 Afbeelding
Ik wil graag nieuwe mensen leren kennen, met eventueel kans op een partner.. Ik ben iemand van het rustige, goedlachse type, de eerste momenten kan ik verlegen overkomen maar na een paar minuten en als de klik er is bloei ik open..

sms LIENTJE naar 7722 voor contact


1 Afbeelding
ik zoek een maatje, met twee dingen doen is leuker dan alleen, en dan zien we wel waar we komen!

sms MAANTJE naar 7722 voor contact


1 Afbeelding
Ik ben een jonge 'opa' ;-) jong van geest en beetje sportieve levensgenieter... Zou graag een verzorgde, beetje sportieve vrouw willen leren kennen.

sms BOMPIE naar 7722 voor contact


1 Afbeelding
Graag eerlijke contact met Verzorgde persoon goed humor om te genieten van het leven trouw en respect

sms LEONA naar 7722 voor contact


1 Afbeelding
net nieuw hier in dit virtuele dating landschap..voor een volledige beschrijving zal u nog even geduld moeten uitoefenen ,work in progress! vraag gerust alvast ;)

sms LIANA naar 7722 voor contact


1 Afbeelding
Voor extra informatie, moeten we elkaar leren kennen hè! Dat kan ik hier niet allemaal in een 'afgebakend' kadertje typen! ;-) Maar één ding verklap ik en dat is dat ik de prins op het witte paard zoek.

sms PRINSY naar 7722 voor contact


1 Afbeelding
Gewoon op zoek naar nieuwe, interessante, leuke contacten. Bij voorkeur mensen met positieve ingesteldheid, gevoel voor humor en brede kijk.

sms TRAVEL24 naar 7722 voor contact


Op 7722.be kan je via sms snel en discreet in contact komen met alle leden. SMS de NAAM van je gekozen profiel waarmee je in contact wil komen naar 7722 en dat profiel ontvangt onmiddellijk jouw smsje op haar/zijn gsm! Op 7722 hoef je geen account aan te maken!